PUNK

"Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod..."

2016. április 01. - Skiyoker

Ha mégsem, akkor ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy ma lett egy (azaz 1) éves az oldal. Tarthatnék beszédet arról, hogy mi minden történt ez alatt az egy (azaz 1) év alatt, de mivel túl sok embert úgysem érdekelne, ezért inkább szeretném megköszönni a kitartó figyelmet, a megbecsülést és a segítséget (már amikor szükség volt rá). A jövő még picit homályos, de ha minden jól megy, akkor még egy jó ideig itt leszek/leszünk (igen Rico, nem felejtettem el, hogy a csapat tagja vagy).

És most jön a rossz hír. Mivel szülinaphoz ajándék is dukál, ezért a méltán népszerű (érezd az iróniát) The Matrix Comics 2. kötete lapul a masni és a csomagolópapír alatt. Igaz ez a kötet rövidebbre sikerült az előzőnél, mivel az utolsó három történet csak a nyomtatott változatban jelent meg, amiből viszont sehonnan sem sikerült szkennelt változatot beszerezni. A trash-feeling is megmaradt, de higgyétek el, a szívem-lelkem beletettem a fordítás elkészítésébe. Itt jegyzem meg, hogy a nyomtatásba nem került történetekből készülök egy harmadik kötetet összehozni, ami remélhetőleg még idén kikerül, hogy teljes legyen a gyűjtemény.

További kellemes ünneplést kíván
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr848768572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása