PUNK

Nagyon utószülinap

2024. január 21. - Skiyoker

Sziasztok! Aki még emlékszik rá, az tudja, hogy tavaly októberben a szülinapom alkalmából tönkrement a monitorom, ami miatt a szülinapi friss bizony elúszott. Nos eljött az ideje, hogy eme hiányosság pótlásra kerüljön, plusz kaptok még egy kis extrát is, de haladjunk sorjában.

a_ts.pngMaga a szülinapi friss egy jó régóta készülő Aliens-remix, a Túristák címre hallgató lett volna, mely kicsit a Westworld világát gyúrja össze kedvenc idegenjeinkkel, csak itt robotok helyett is emberek vannak. Írónk az a Beau Smith volt, akinek Wynonna Earp-öt is köszönhetjük, míg a rajzokért a szakma nagyöregje Gray Monrow (Tarzan, Flash Gordon) felelt. Emellett persze jár a köszönet az ismeretlen fordítónak és Gyurcykának az eredeti változatért, valamint HeirToGrievousnak, hogy eljuttatta azt hozzám.

 

 

 

 

a_oialt.pngA második tétel egy olyan rövid történet, amivel már jó ideje adós vagyok nektek. Az Egyszer az életben című opusról van szó, mely az Apokalipszis melléktörténeteként látta meg a napvilágot, csak én annak remixelésekor egész egyszerűen megfeledkeztem róla. Egy eddigi elméleti kutatót kiküldenek terepre, hogy kedvenc űrszörnyeinket tanulmányozza, csak persze nem éppen terv szerint alakulnak a dolgok. Megjegyzem, a két sztori inkább csak érintőlegesen kapcsolódik egymáshoz, szóval ha kimaradt az Apokalipszis, akkor is nyugodtan nekieshetsz. A közös pont a kettő között a történetet jegyző Mark Schultz, akinek Philip D. Amara (Xenogenesis, Superman A Terminator Ellen) is besegített, a rajzokat pedig Rick Leonardi (Star Wars - Grievous Tábornok, csak hogy egyet említsek) szolgáltatta. Köszönet illeti még az ismeretlen fordítót, bárki is volt az.

Nos, ennyi volt mára,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr318308201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása