PUNK

Nekünk 8!!!

2023. április 01. - Skiyoker

Sziasztok! Mindenki itt van? Remek! Akkor indulhat a szülinapi buli, ugyanis kicsiny szentélyünk bizony nyolc (azaz 8!!!) éves lett!!! Kemény éven vagyunk túl és valószínűleg a folytatás sem lesz sokkal biztatóbb, de itt vagyunk és ez a lényeg, szóval további szócséplés helyett jöjjön az idei pakk.

e06.pngElsőre jöjjenek mondjuk a tündék. Hogy most volt tegnap? Na és? Úgyis mindenki szereti és ha minden igaz, ez a Mammut-féle hagyaték utolsó darabja, tehát miért is ne? Ezúttal a zord északra látogatunk, ahová Lanawyn és Turin (tudjátok, az első rész két főhőse) azért indul, mert furcsa dolgok zajlanak arrafelé és mert a kék tündék királya megkérte őket. Aztán amit találnak, az bizony bőven kihatással lesz a folytatásra is. Természetesen jár a köszönet Mammutnak és Bélának a jól megszokott, remek munkáért.

ft13_pt_01.pngMit szólnátok, ha másodikként a Kristály-tóhoz látogatnánk? Ugyanis a Péntek 13 - Pamela meséjének 1. része következik, benne Jason születésének előzményeivel. Írónk az a Marc Andreyko, akinek a nevével a Predators előzménymininél már találkoztunk, rajzolónk pedig Shawn Moll, akiről túl sok adatot nem találtam, bár a DC-nél alkotott ezt-azt (Starcraft). És hogy mit is keres itt ez a kétrészes? Nos, emlékeztek még a Mesék A Kriptából kötetre? Annak idején Bálinttól (ezúton is köszönet érte, meg az ismeretlen honosítónak is) ezt is megkaptam hozzá, csak kicsit úgy járt, mint a Billy Utolsó Csatája. Aztán nemrég megtaláltam és úgy gondoltam, bár egy remix erősen ráférne, azért kirakom, ne maradjon tovább parlagon. Megjegyzem nem igazán szeretnék mélyebben belemászni Jason rémtetteinek krónikájába (van már bőven elég szörnyetegünk), de ahogy ismerlek titeket, előbb-utóbb úgyis valamelyik szavazás indulói között fog kikötni.

p_rop.pngVégül jöjjön egy régi ismerős, kedvenc Predatorunk személyében. Mivel mindenképpen szerettem volna valami nagyjából sajátot is az ünnepi asztalra tenni, de túl sok idő nem állt rendelkezésemre, így végül elkészítettem a saját változatomat Az Elfogadás Rítusából. Mivel egy teljesen szövegmentes cuccról van szó, így nem nevezném ezt remixnek, de talán így is megteszi, mint hab a szülinapi tortán. Ian Edgintont, mint írót nem hiszem, hogy be kellene mutatni, hiszen neki köszönhetjük A Terminator - Belső Ellenséget, míg a rajzokért az a Rick Leonardi felelt, akinek többek között a Star Wars - Grievous Tábornokot is köszönhetjük. Itt jegyzem meg, hogy Predator fronton lesz még bejelenteni valóm, de azt majd inkább holnap.

 

 

 

Végezetül szívesen kívánnám, hogy ezt a 8-ast úgy rúgja pofán Chuck Norris, hogy oldalra dőljön és a végtelen jelévé váljon, de szerintem a saját szavatosságom előbb járna le, szóval inkább legyen elég annyi, hogy

Boldog Szülinapot Nekünk!!!

Skiyoker

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6818091238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása