PUNK

A Csobbanós Visszaszámlálás folytatódik

2020. július 05. - Skiyoker

a_d11.pngSziasztok! A visszatérések napja a mai, hiszen újra van Forma-1 (még ha olyan is, amilyen) a szünet alatt sikerült újrabeírni a teljes Ford Fairlane-minit és visszatértünk, ráadásul duplán. Szóval csak dőljetek hátra és élvezzétek!

Utolsó előtti részéhez érkezett az Engedetlenség, melyből kiderül, mi történt hősnőink földet, na jó, vizet érése után és felvezetésre kerül a jövő hónapi lezárás is. Ismét új rajzolót kapunk, Ezúttal Eduardo Francisco (Ame-Comi Csajok) műveiben gyönyörködhetünk.

 

a_cd02.pngEmellett persze a Visszaszámlálás című mini-mininek is a végére érünk, melyben hőseink folytatják a menekülést kedvenc idegeneink és a ketyegő bomba elől. Köszönet a fordításért Bálintnak.

 

 

 

 

 

Emellett idevágó hír még, hogy a Marvel a Star Wars és Conan (mármint a barbár) után sikeresen lenyúlta a Dark Horse-tól az AvP jogokat is, legalább is Urban Cobraáék szerint. Miért van olyan érzésem, hogy a Marvel ki akarja csinálni Richardson bácsiékat? Mindenesetre szerény véleményem szerint, ha az lesz a vége a dolognak, mint a Star Wars esetében, akkor a Marvelnél készülő AvP képregényeket ne itt keressétek majd. Bárhogy is legyen,

jó szórakozást kíván,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr4815983180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása