PUNK

Végre színesben!

2024. április 07. - Skiyoker

a_ob_05.pngSziasztok! A szülinapon túllendülve ideje visszatérni a normális kerékvágásba. Éppen ezért jöjjön az Idegenek a Földön utolsó előtti része. Ha emlékeztek, ez volt az a pont, ahonnan magyar kiadás már nem volt, Mano pedig csak a fekete-fehér változattal tudott dolgozni. Nos, mindenkit megnyugtathatok, a mai és a következő, tehát utolsó rész is végre színesben kerül elétek, így végre teljes pompájában élvezhetővé válik az egész történet. Ez utóbbinál ott tartunk, hogy Billie és Wilks szorult helyzetben, katonák kedvenc idegenjeink bolygóján, aztán jöhetnek a nagy meglepetések. Ennyi elég is lesz étvágygerjesztőnek, jöjjön inkább a Toplista:

  1. Tündék #13 - 47
  2. Aliens - Idegenek a Földön #4 - 38
  3. Transformers/A Terminator - Az Ellenségem Ellensége #4 29
  4. James Bond 007 (Titan) #18b - 25
  5. Nyuszi #8 - 19

Emellett, ahogy gondolom már mindenki hallott róla, az Alien-filmadaptáció hamarosan nyomtatásban is megjelenik, ami sajnos annyit tesz, hogy innen elérhetetlenné fog válni. Bár, ahogy a V, Mint Vérbosszút, úgy ezt sem fogom teljesen eltüntetni, Drive-ról kis ügyeskedéssel megoldható lesz a jövőben is a beszerzése, aminek mikéntjét nyilvánvaló okokból itt nem oszthatom meg veletek és mindenkit arra kérek, hogy a chatboxban se terjessze az igét senki, ezt lehetőleg intézzétek privátban, egymás között. Nos, ennyi voltam mára,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8018374497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása