PUNK

Öt"új"-as szülinap

2020. április 01. - Skiyoker

lsdd08.pngSziasztok! Újabb örömteli esemény jött el kicsiny oldalunk történetében, a mai napon lettünk öt (azaz 5) évesek! Jó és rossz időket is megéltünk már ezalatt a fél évtized alatt, jöttek-mentek itt a hősök, de két dolog mindig állandó volt. Egyrészt én, aki mindig mindent megtett hogy olajozottan működjenek itt a dolgok, másrészt és mindennél fontosabban ti, akik kitartóan követtétek az eseményeket, akik biztattak és akik nélkül semmit sem ért volna ez az egész. Persze köszönet illeti mindazokat is, akik tevőlegesen is segítették az oldalt legyen az fordítás, beírás vagy bármi más ami előremutató volt. Most kivételesen nem kezdenék bele a nevek sorolásába, olyat már amúgy is csináltam tavaly.

Ám Béla nevét mindenképp kiemelném, már csak azért is, mert a szülinapi ajándék elhozásában oroszlán szerepet vállalt a SárkányVér 8. részének beírásával. Kapitányunk ezúttal új legénységgel és új céllal új vizek felé hajózik új szövetségesei megbízásából és új ellenfelekkel készül csatába szállni. (Ez az, megvan az öt "új"! Ez már csak akkor lenne szebb, ha linket cserélnénk a HálóZsákkal!)

 

Boldog Szülinapot Nekünk!

Skiyoker.

U.i.: Bár senki nem panaszkodott miatta, de javítottam a 6. rész linkjét a letöltőoldalon, most már nem az ötödik részhez vezet.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr2815581142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása