PUNK

Le Partie

2017. november 08. - Skiyoker

tm_sd1.png(Basszus, most tényleg hírt kellene írnom?) Sziasztok! Tudjátok mit? Itt a link és ígérem (pedig azt ritkán szoktam), hogy holnap első dolgom lesz hírt írni,

viszlát,

Skiyoker.

Update: Nos, ahogy ígértem, itt a hír szövege is, ne csak úgy dobálgassuk már a linkeket kifelé! Szóval, akinek a kép alapján sem esett volna le, bizony Nagyfejű barátunk visszatért (ezért a tűzijáték) Ám a banki széfből most sem Ray barátunk veszi ki a maszkot (akik emlékeznek még A Maszk A Világ Körül végére, azok biztosan tudják, miért), hanem Eric Martin, aki a kishúgát keresi nagy erőkkel és a nyomok New Orleansba vezetnek, ahol épp a Mardi Gras (maradjunk annyiban, hogy a velencei karnevál helyi megfelelője) zajlik, ráadásul van itt nekünk egy Papa Croc nevű bandavezérünk is. A jó hír viszont az, hogy Kellaway is visszatér végre, aki úgy döntött, hogy vadászattal egybekötött vakációra megy. Talán ennyi elég is lesz a sztoriból, térjünk rá először is arra, hogy eme négyrészes kivételesen egy remix, melyet eredetileg még Mano és Darkness mester követtek el (bár azt nem értem, hogy miért pont ezt vagy hogy más Maszk miniket miért nem, de sebaj), köszönet érte nekik. Ahogy köszönet illeti Rico74-et is, aki eljuttatta hozzám az eredeti honosítást. Hogy az alkotókról is szó essen a történetért Rich Hedden (pár korai Tini Nindzsa sztori, bár azokat rajzolta is), a rajzokért pedig az egyedi stílusú Goran Delic (Echo of Futurepast, Smogy Boy) felel. Nem maradt más, mint hogy (ha utólag is de) jó szórakozást kívánjak.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr5513208245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása