PUNK

"Ez itt A MAAAAAAAAAAAAAAAAASZK!!!!!!!!!!!!!!"

2022. augusztus 14. - Skiyoker

aotm_tru_se.pngHelló-belló. Azért jöttünk ma itt össze, hogy búcsút vegyünk oldaluk kabalájától, az utolsó hőstől, aki a kezdetektől fogva velünk volt, A Maszktól. 2015. április 8-án, amikor az első füzet kikerült, egy kisebb álom vált valóra, hiszen ritka az, hogy egy honosító tényleg olyan címmel foglalkozhat, amit igazán szeret. Éppen ezért hatalmas elvárásaim voltak mind magammal szemben, hogy hónapról hónapra a lehető legjobbat hozzam ki magamból az egyes részek elkészítése közben, mind a Nagyfejű népszerűségét illetően (igen, naiv és elfogult voltam). Utóbbiból persze sosem lett semmi, hiszen a Toplistákat szinte végig (már amikor éppen tudtam vezetni) csak hátulról tudta nyerni, de a legnehezebb időszakokban is itt volt biztos pontot adva mindannyiunknak.

Utolsó történetünk, inkább csak történetecskénk (összesen 13 oldal), mely Maszkarádé címre hallgat egy halloweeni különkiadás (innen is üdvözlöm Janit és L. Mole-t), mely a (rajz)filmes univerzumhoz csatlakozik és melyben Pretorius új módszerrel próbál nemezise fölé kerekedni. Alkotóink szerencsére maradtak a régiek, így nem kell aggódni a minőség miatt.

Ami a jövőt illeti, természetesen, ahogy ilyenkor az lenni szokott, jön a szavazás... Igazából múlt hónapban kellett volna kihirdetni, csak simán benéztem az időpontot, bocsi. Ráadásul időhiány (a drága Inda megint nem akart beengedni az admin-felületre) és a különleges alkalom miatt ma sem kerül sor az indításra, de holnap ha Nyugat-Európa kezd el olajat küldeni Oroszországnak, akkor is elstartol a szavazás.

Végül szeretném megköszönni mindenkinek, aki követte, szerette vagy csak simán elviselte A Maszk ténykedését. Tényleg srácok, egy élmény volt csinálni, remélem olvasni is. És most mondjuk együtt még egyszer utoljára, hogy

"SÖPRÉÉÉÉÉÉÉÉS!"

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9617908025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása