PUNK

Egy nagyon színes füzet

2017. május 10. - Skiyoker

tm_wt4.pngHelló-belló! Végre eljött ez a nap is, végére értünk a Maszk világ körüli ámokfutásának, ami azt is jelenti, hogy végre-valahára megszabadulunk Gary Erskine-től és a képbe írt szövegeitől!!! És annyit ígérhetek, hogy Erskine munkáival itt biztos, hogy nem fogtok többször találkozni. S hogy a hír címét is megmagyarázzam, ez az a füzet, ahol a legzöldebb fejű fekete Elvis az arany városba (Golden City) látogat és találkozik a helyi nagyágyúkkal, mialatt Királytigris és Snider doki szorosan a nyomában loholnak és kedvenc mestertolvajunk nevére is fény derül. De hogy mi lesz a történet (GD) vége, csak nagyfejű barátunkat tudom idézni:

"Várd ki a végét!"

Skiyoker.

U.i.: Oldalunk kabalája, most egy időre pihenőre vonul (kicsit belefáradt a nyaralásba), de nyugalom, helyére egy régi ismerős érkezik, aki sosem megy messzire, ha a pofonfát kell megrázni.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr4612496311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása