PUNK

"Kapitány, kapitányom!"

2017. április 01. - Skiyoker

lsdd1.pngAhoj, cimborák! Különleges nap a mai, mivel a mai nap nem csak a bolondok napja miatt jelentős, hanem bizony ma két éve, hogy eme kis szentély megnyitotta kapuit (gondolom a fejlécről csak leesett) mindenki legnagyobb örömére. Ezúton szeretném megköszönni mindannyiótok érdeklődését, segítségét és elismerő szavait (bár utóbbi kettő inkább csak a hardcore rajongókra vonatkozik), az ilyesmi mindig jól esik, bár nem ezért csinálom. No de lássuk mi lapul itt ajándékként:

Ő itt (mármint a képen) Hannibal, aki ugyan nem eszik embert, elefántjai sincsenek, de az ő csapata is szuper. Megjegyzem, akik gyakran járnak a Billy Comics-ra, azoknak talán ismerős lehet az úriember, mivel ő már ott tiszteletét tette négy albumon keresztül. Ezen sorozat eseményei Odin könnyeinek felkutatása után játszódnak, főhősünk azóta csöppet őszült és egy lábbal rövidebb lett, de csöppet sem változott, újra egy zsíros kincs után kutat, mely érdekében továbbra is sok mindenre képes. Hiába, mégiscsak egy hamisítatlan kalózkapitánnyal van dolgunk. Az alkotógárda nem változott, továbbra is Jean-Luc Istin írt és Guy Michel rajzolt. S hamár Billyék szóba kerültek, ezúton szeretném megköszönni Billynek és Tamás atyának, akik  Meridaec kapitány korábbi kalandját prezentálták, valamint azoknak is itt köszönném meg, akik megszavazták, hogy műsorra kerüljön eme képregény-folyam. Ja, igen, és neked is Gyurcyka, köszi az ötletet (ennyi köszönetet egy Oscar átvételesekor szoktak mondani). Nos, remélem mindenki elégedett lesz a SárkányVér 1. részével, igaz egy dolog még lett volna, de az úgy tűnik holnapra csúszik. Bocs elég sűrű napom volt.

Boldog szülinapot nekünk (mert szerény vagyok),

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8812394063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása