PUNK

Ki a "tégla"?

2023. február 12. - Skiyoker

ttfaw_cof_02.pngSziasztok! Nos, eljött az ideje, hogy kedvenc testrabló űrszörnyünk is felébredjen a téli álmából. Ott maradt abba legutóbb, hogy MacReady egy tűzföldi (Tierra del Fuego, a jobb hangzás miatt hagytam benne így) kutatóállomásra került, ahová persze a Lény is befészkelte magát, így most mindenki gyanúsan méregeti a másikat és nem is teljesen indokolatlanul. A füzet végére pedig egy régi ismerős is megérkezik. Ez várható A Félelem Légköre 2. részében.

Egy nem is annyira apróság így a végére, ahogy azt már korábban írtam, feltörték a Facebook-fiókomat és mivel úgy néz ki, egyszerűbb létrehozni egy másikat, mint visszaállítani a régit (legalább is a Metás szakik valószínűleg így vannak vele), ezért az oldal jelenlegi FB-oldala valószínűleg hamarosan megszűnik. Nyugalom, lesz másik, csak idő kérdése (ne kérdezzétek, nem tudom mennyi). addig is marad jobb híján a Fórum meg a Chatbox. Bocs srácok, erről kivételesen nem én tehetek. Bárhogy is,

látjuk még egymást,

Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6418047660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása