PUNK

"Mi a...?"

2022. október 10. - Skiyoker

ttfap_01.pngSziasztok! Eljött hát az ideje, hogy egy újabb szörnyeteget szabadítsunk az oldalra, ami nem más, mint az idei szavazás győztese, A Lény. És itt most álljunk is meg egy percre. Nem, nem egy újabb Ben Grimmes poén jön, hanem azért, mert Carpenter mester űrszörnye idehaza A Dolog néven fut én pedig eddig valamiért rendszeresen "A Lény" néven hivatkoztam rá. Csakhogy az egy '90-es évekbeli horrorszéria címe,ami így könnyen félreértéseket szülne. De hogy rátérjek a slusszpoénra, ez számomra is csak akkor tudatosult, amikor már gyakorlatilag kész volt a mai frissítés tárgya és mivel rohadtul nem akaródzott az egész füzetet újrabeírni, így ez most már így marad. Bár hozzáteszem, így a címek is kicsit jobban hangzanak.

Nos, most hogy ezen túl vagyunk, lássuk, miről is van szó. Történetünk a film közvetlen folytatása, mely ugye ott végződött, hogy MacReady és Childs kint maradtak egyedüli túlélőkként a jeges pusztaságban. Szerencséjükre(?) egy hajó felveszi őket, ám Childs eltűnik, MacReady pedig a keresésére indul. A többit inkább nem lövöm le, inkább rátérek az alkotókra. Írónk az a Chuck Pfarrer, akinek ezen kívül csak a Vírus című film (aminek egyébként ő írta a forgatókönyvét) képregény-változata található a Komikográfiájában (Létezik ilyen szó? Mindegy, most már igen). Nem mellesleg, mint forgatókönyvíró, olyan filmeken dolgozott, mint a Darkman, a Barb Wire vagy a Zöld Darázs. Ja, és egyébként a SEAL-nél is szolgált a seregben (ennek a sztori szempontjából van jelentősége). Rajzolónk az a John Higgins, akinek a Batman - Gyilkos tréfa és a Watchmen színeit is köszönhetjük, mint kiderült a színezésen kívül ehhez is ért. Jöjjön hát A Lény debütálása, fogadjátok szeretettel (ha már megszavaztátok)!

Viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9517951324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása