PUNK

"Bölcs döntés."

2022. július 03. - Skiyoker

p_h3_01.pngHelló! Kormány Balázs vagyok, sokan Skiyokerként ismertek, ám úgy döntöttem mostantól bizonyos egyéb terveim megvalósítása érdekében saját névvel és arccal is vállalom a "munkám" (alá L. Mole, azért a képemet nem fogom sűrűn kipakolni ide).

Folytassuk egy gyors összegzéssel a nyári szünetről. Tényleg az lesz, mert a három hiányzó Bond-oldal pótlásán és a Lobo/A Maszk 2. részének remixén kívül mást nem igazán sikerült letennem az asztalra (igazából de, csak azt majd máskor).

És most jöjjön a mai frissítés, aminek garantáltan mindenki örülni fog, ugyanis nekifogunk a Vadászok III című Predator-mininek, mely a Dark Horse történetének utolsó idevágó története volt, olyannyira, hogy az utolsó két rész már csak a tpb-ben került kiadásra. Szerencsére Chris Warner maradt az írói székben, rajzolónk pedig Brian Thies, aki inkább kihúzóként tevékenykedett eddig, de pl. a Star Wars - Hagyaték olvasói találkozhattak már a rajzaival. A sztori pont ott folytatódik, ahol az előző véget ért, tehát Herrera visszatért, ha kicsit John Wickesítve is, De lesz itt még más is, Közép-Amerika, őserdő, ismerős, ugye? És jönnek még nyalánkságok dögivel.

No de mielőtt nekiesnétek az 1. résznek, jöjjön a PUNKösdi toplista:

  1. Mesék A Kriptából Válogatás - 45
  2. Predator - Billy Utolsó Csatája - 39
  3. Sam Bácsi #2 - 36

Ennyi volt a móka mára,

jó szórakozást kíván

Skiyoker (Kormány Balázs).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8717874207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása