PUNK

Hát, ennek is vége

2020. augusztus 02. - Skiyoker

a_d12.pngSziasztok! Bizony, ez a nap is elérkezett, ma végére érünk az Engyedetlenségnek. Végre kiderül, kinek milyen sorsot szánt a Weyland-Yutani és legfőképp, mi lesz ezután Zulával. Ez egy olyan tipikus csendes lezárás, nagy tűzijátékra ne számítsatok. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik végigkövették a sorozatot ebben a bő egy évben. Természetesen jön a folytatás, aggodalomra semmi ok. Őszinte leszek, szerettem csinálni ezt a sorozatot, még a borítózást is, pedig azért sosem voltam odáig. Brian Wood pedig bebizonyította számomra, hogy van még potenciál ebben az univerzumban, csak egy jó író kell hozzá és az, hogy a klasszikus "alien kergeti az embereket, amíg az utolsó túlélő ki nem csinálja"-sablont ki nem iktatjuk a képből.

Mindemellé úgy gondoltam, megpróbálom feltámasztani az egykori Toplista rovatot, annyi különbséggel, hogy már nem fűzök hozzá kommentárt. Nos itt a múlthavi végeredmény (a mai nappal zárolva):

  1. Aliens - Engedetlenség 11: 41
  2. Aliens - Visszaszámlálás 2: 35
  3. Terminator - 1984 2: 32
  4. Sillage 10: 24
  5. Ici-pici Maszk 2: 14

Viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr3816100652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása