PUNK

Kimetszéses Éjszakai Támadás

2020. február 02. - Skiyoker

a_d07.pngSziasztok! Új hónap, új AvP-dupla! Engedetlenség című történetünk 7. részével máris a B-oldalnál tart, melyben kiderül, hogy Hollis doki sokkal keményebb nő, mint amilyennek látszik. Brian Wood speciel itt fogott meg magának a sztori terén, elég annyi elöljáróban, hogy a doki arcmászókkal való találkozása nem múlt el nyomtalanul. Sajna újra rajzolóváltozás történt (lassan kezdek beleszédülni), a mai rész grafikai munkáiért Stephen Thompsont illeti a köszönet (pár Disney-s rajzon kívül nem sok mindent találtam róla).

 

 

 

 

a_sm09.pngŰrgyalogosaink a sorozat 9. részében folytatják a furábbnál furább idegenek elleni harcot, melyhez most segítséget is kapnak. Itt is új rajzolót kapunk John Nadeau (pl. Aliens- Rakomány) személyében, aki szerencsére az utolsó részig marad a rajzasztalnál. A mai részhez segítséget is kapott a Fish Police-t (utánanéztem, semmi köze Cápetihez és Cápalihoz) jegyző Steve Moncuse-tól. Asszem, mára ennyi,

 

 

 

 

 

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr5315451350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása