PUNK

"Ez csak... egy kis..." harc a fészekben

2019. szeptember 29. - Skiyoker

p_bb00.pngSziasztok! Üres hét van és mint ilyenkor megszokhattátok már, nem idővonalas AvP-képregénynek kellene jönnie. Csakhogy a Hunters című Predator mini idővonalra való kerülésével egy szép kis lyuk keletkezett és, mivel az Engedetlenséget nem akarom félbe hagyni (nyugalom, jön az is jövő héten), így egy jó ideig az üres heteken ezen lyuk befoldozása lesz a műsor. Ám nem a Hunters kerül sorra, picit visszább kell ugyanis mennünk, méghozzá egy igazi hiánypótló történet következik, a Rossz Vér (álló ovációt kérek)! Pontosabban először annak az előzménye, ami még anno a Dark Horse Comics lapjain jelent meg azonos címmel. A sztoriról elég annyit tudnotok, hogy mi van, ha kedvenc vadászunk megzakkan és véletlenül egy paintball-pályán (jelzem, 1993-as a sztori) köt ki? Erre derül ma fény, melynek történetét Evan Dorkin (ha már Predator, ő jegyzi a Nagy Játszmát, sőt, ő vadászott a Zöld Októberre is), rajzait pedig Derek Thompson (az Aliens: Pusztítás rajzológárdájának egyik tagja) szolgáltatta.

a_sm03.pngPersze, ahogy ígértem, nem maradtok még az üres heteken sem Űrgyalogosok nélkül, a 3. részben kiderül, hogy hőseink kijutnak-e az idegen-fészekből, ám közben egy ismerős hölgyeménybe is belebotlanak. Mellesleg a sorozat új rajzolókat kapott (ez még egy párszor előfordul menet közben), ezúttal Joe Phillips (az LBGT-társadalom megbecsült tagja, aki főként a DC berkeiben követett el ezt-azt) és John Dell (annyi mindent rajzolt már a két nagynál, hogy inkább nem is sorolom) ragadtak rajzeszközt a kedvünkért.

 

 

 

 

Jó szórakozást,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8215182100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása