PUNK

A nagy csend előtt

2019. január 06. - Skiyoker

a_ls.pngSziasztok! Bizony, eljött a január, ami általában a szünet ideje szokott lenni, ám, mivel egy Aliens remix-szel még adós vagyok, így ezt most elétek tárom. A Szerelem című történetünk remek példa arra, hogy egyesek mi mindenre képesek, ha életük szerelme visszautasítja őket, aki ráadásul John McClane-t megszégyenítő alulöltözöttséggel képes ellenállni antihősünknek. Sztorink alkotói két kanadai Thierry Gagnon és Richard Forgues, akiknek Randy Stradley (tuti, hogy találkoztatok már a nevével) is besegített. emellett ne feledkezzünk meg Manóról sem, akinek az eredeti fordítást köszönhetjük. Nos, ezennel kijelenthetem, hogy a nem idővonalas remix-történetek közül már csak a Batman - Zsákutca maradt (az más tészta, hogy nem tudom, érdemes-e foglalkozni vele), legalább is nálam nincs több felújításra váró anyag ebben a kategóriában, az idővonalasoknál annál inkább.

Tehát, ahogy az lenni szokott, most csendes hallgatásba vonulok, remélhetőleg némi fejlesztést is sikerül végrehajtani, szóval lehet szurkolni.

És most nekem KUSS!

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr4614542024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása