PUNK

Kártevőírtás rendelésre

2018. május 30. - Skiyoker

a_mp.pngSziasztok! "Hogy kicsoda Mondo? Nem ismeritek? Ho-Hó! Igazán senki sem ismeri, mert sehol sem marad sokáig. Bámulatosan tudja gyilkolászni az idegeneket. Ha akarja, puskával vagy... lángszóróval. Vagy a kezére szerelt rohamkéssel vagy a saját űrhajójával. Most leginkább az Orzya kolónia környékén dolgozik, meg egy barlangban. Egy szép hosszú barlangban, le, he-he, fel, he-he. Mivel ott tanyáznak az idegenek."

Hogy az alkotókról is szó essék, az író Henry Gilroy (Star Wars: A Klónok Háborúja, Taz-Mánia, Batman[az az animációs sorozat]), rajzolónk Ronnie del Carmen, aki szintén dolgozott azon a Batman sorozaton, manapság pedig a Pixarnál ügyködik (WALL-E, Fel, L'ecsó), az eredeti fordítást pedig Manónak köszönhetjük.

S hogy meg ne feledkezzem róla, ez volt a nyári szünet előtti utolsó frissítés (nem mintha megérdemelném), de valamikor június folyamán ha törik, ha szakad az idei PUNKösd pótlásra kerül, mert megérdemlitek. Addig is,

jó szórakozást,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9414013344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása