PUNK

"Boche! Meghalsz!"

2017. július 05. - Skiyoker

p_tbsot1.pngSziasztok! Igen, végre visszatértem mindenki legnagyobb örömére. Mielőtt megismerkednénk a frissítés alanyával, úgy gondolom a vállalásaimat kellene számba venni:

  • Hadinapló: ezt szerencsére sikerült kisebb-nagyobb szünetekkel vinni, ezt teljesítettnek tekinthetjük
  • újrabeírások: az elmúlt egy hónap mérlegében örülhetek, hogy egyáltalán sikerült az Aliens - Fejvadászok befejezését összehozni, a Szabadságharcosok 2. része pedig készül, totónyelven nevezzük X-nek.
  • útmutató-sorozat: szintén készül, ez is legyen X.
  • a régi blog: na, ebből nem lett semmi, talán majd januárban.

Most, hogy ezen túlestünk, ideje tényleg azzal foglalkozni, ami mindenkit érdekel, tehát a friss Predator sztorival. Akinek a legutóbbi, kevésbé Predator központú történet bejött, annak a most induló, Az Idő Véres Homokja című két részes mini is kedvére való lesz.Hasonlóan összeesküvés-elmélettel operál, ám ezúttal nagyrészt az I. világháború nyugati frontja a helyszín. Emellett némi erotika is helyet kap, hamár pucérkodás volt az oldalon, ez már meg se kottyan senkinek. Az alkotók sem ismeretlenek a gyakorlottabb olvasóknak a történetért Dan Barry (többek között Flash Gordon, valamint ő a Fantom első rajzolójának Sy Barrynek a testvére), a rajzokért pedig Barryn kívül Chris Warner (Predator - Betondzsungel, az első AvP-mini, Comics Greatest Worldös cuccok) felel. Fogadjátok hát szeretettel a történet első felét,

jó szórakozást,

Skiyoker.

Ui.: Ez után már tényleg a Pred2 jön.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6812643447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása