PUNK

Apokalipszis most!

2017. május 31. - Skiyoker

a_a_tda4.pngSziasztok! Először is bocs a késésért, nehéz napom volt és mielőtt megkérdeznétek, nem, nem a kultikus film adaptációja jön, hanem mint a képből is látható, Alecto Throopék történetének érünk a végére  (ha már eddig úgy is utolsó részek kerültek ki ebben a hónapban). Végre minden a helyére kerül (a cím is) és hogy hőseink megússzák-e a nagy kalandot (direkt nem szpoilerezek). Itt jegyzem meg, hogy egy darabig üres hétre nem tervezek több részes cuccokat, hogy ne keljen hónapokig tűkön (esetleg tülkön) ülve várni a folytatást.

Ne feledjétek, hamarosan itt a pünkösd és ha pünkösd, akkor természetesen PUNKösd is lesz és mindkét nap kaptok valami jót. Apropó, mivel nem igazán tudtam eldönteni mi kerüljön ki előbb, így most ti választhattok:

  • a SárkányVér következő része
  • vagy egy ismeretlen történet, melyet a Facebookos Hadinaplóban csak "Fülke" fedőnéven emlegettem

legyen az első. Szavazni a szokott módokon lehet (ChatBox, fórum [igaz, külön fórumtémát nem kap], Facebook) vasárnap 17:00-ig.

Jó szórakozást kíván,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8812555959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása