PUNK

A meleg...

2016. augusztus 03. - Skiyoker

p_cw1.png...uralkodik itt mindenen, sziasztok! Mert tudjátok, hogy kezdődik minden Predator film? Éppen ezért az elkövetkező négy hónapban ilyenkor hidegebb helyszínre költözünk. A rendszeres olvasók már tudják, hogy az AvP-részleg most Tarantinóra veszi a figurát és a Sötét Folyó lezárta után most annak előzménye, azaz a Jég és Vér című mini remixébe kezdünk bele, melyért külön köszönet Rico74-nek, aki a korábbi változatot eljuttatta hozzám. Itt jegyzem meg, hogy ezen miniért egymagam vállalok minden felelősséget, szóval ha a Szukitstól vagy és tiltakozni akarsz, a megfelelő fórumokon megteheted. Továbbá azt is megjegyezném, hogy a mai rész színei valahogy nem lettek az igaziak, ennyit tudtam a szkennből kihozni.  Nyugalom, a folytatás már képileg is jobb lesz. A lényeg, hogy itt az 1. rész, fogadjátok szeretettel és

kellemes hűsölést.

Skiyoker.

Ui.: Mostanában a Data újra nagytakarítást tart, szóval ha valamit nem tudtok letölteni, kérlek szóljatok, hogy könnyebb legyen a törölt anyagok újbóli felrakása.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr418933150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása