PUNK

PUNKösd 2023 - Első menet

avagy Feketén-Fehéren

2023. május 28. - Skiyoker

Sziasztok! Újra eljött kétnapos nyárköszöntő eventünk, igaz kicsit korábban, hiszen lesz még frissítés a nyári szünet előtt. Sebaj, olyan még úgysem volt, hogy normál és PUNKösdi frissítés egyben legyen!

jb007_015.pngEzennel most gyorsan megnyugtatok mindenkit, nem maradunk kedvenc 007-esünk nélkül, ezúttal a Halálos Rémületben kerül terítékre, melynek természetesen gyakorlatilag semmi köze sincs a filmváltozathoz. Helyette inkább a Berlini Falhoz, melyen egy ügynök igyekszik nyugatra jutni, melyhez Jamesünk is hathatós segítséget nyújt (már amikor nem mással van elfoglalva). Mivel nem egy hosszú darab (nem úgy, mint folytatás), ezért jöjjön még mellé valami.

 

 

 

 

a_bl.pngMéghozzá egy újabb Aliens-remix, ezúttal a Peremvidéké, mely némileg pontosabb fordításban Határvidék címmel kel új életre. Ezúttal a határőrzés nehéz mestersége kerül terítékre, főként, ha kedvenc idegenjeink is előfordulnak a környéken. Írónk a horvát születésű Darko Macan, aki többek között Star Wars címeken is dolgozott (Chewbacca, Jedi vs. Sith). A rajzokért Tommy Lee Edwards felelt, akivel a The Matrix Comics esetében már találkoztunk.

Ne feledjétek, holnap folytatjuk.

 

 

 

 

Viszlát,

Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr4918134092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása