PUNK

A JÓ HÚHA ÉLETBE!!!!!

2023. február 06. - Skiyoker

a_nt_01.pngSziasztok! A cím nem véletlen, annyi baromság szakadt a nyakamba az e-mail-címem és a Facebook-fiókom feltörésétől addig, hogy a Blog megint csak kínkeservesen akart beengedni, hogy legszívesebben most két-három teljes bejegyzést végigkáromkodnék, de inkább nem teszem. Inkább lássuk, mi minden változott a szünet alatt (már ha nem követted a Hadinapló bejegyzéseket a Facebookon):

  • A Predator- Vadászok 4. része újra beírást kapott, most már az egész sorozat egységes betűtípussal van beírva
  • Az Aliens - Vadász borítója javításra került
  • A Terminator-letöltőoldalt megreformáltam, most már hasomlóan működik, mint pl. a Maszké

Most pedig térjünk rá a lényegre. Hosszas ígérgetés és halasztgatás után végre itt a Newt Meséjének (a Nyuszi nevet végül kukáztam) remixe, vagyis az Aliens (avagy Bolygó Neve: Halál) adaptációja, Newt (tudjátok, a kislány) szemszögéből. Mike Richardson bácsi annak idején annyira komolyan akarta, hogy ütős legyen a cucc, hogy ő maga vállalta a megírását (persze James Cameron forgatókönyve alapján), míg Jim Somerville (én szóltam A Lénynél, hogy találkozunk még ezzel a névvel) a rajzokért felelt. Köszönet illeti még Gyurcykának és HeirToGrievousnak, valamint annak az ismeretlen szerzőnek, aki az eredeti fordításért felelt (aki esetleg tudja, ki volt, legyen szíves szóljon, szívesen felírnám a nevét a kreditoldalra). Nem maradt más hátra, élvezzétek az 1. részt, én pedig most elmegyek szitkozódni egy jót.

#&Ł$ß$!!!

Skiyoker

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr2518042786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása