PUNK

Na, ez is jó év lesz!

2023. január 09. - Skiyoker

Sziasztok! Úgy tűnik, az égiek már megint összeesküdtek ellenem, pedig most csak pár sort kellett volna legépelnem, de még ezt sem sikerült összehozni időre, most inkább nem is mennék bele az offline életem nyűgeibe (pedig van belőle bőven) No, mindegy, kezdjük gyorsan a Toplistával (csendben megjegyzem, hogy ennyire sűrű hónapunk szerintem még nem volt):

  1. A Terminator - Ellenállás - A Nulladik Nap Hősiessége 2/2 - 41
  2. Aliens - Földre Szállt Angyal - 38
  3. A Lény - A Félelem Légköre #1 - 37
  4. Tündék #3 - 37
  5. James Bond 007 (Titan) #12 - 30
  6. Tank Girl - Két Lány, Egy Tank #2 - 30
  7. Tank Girl - Két Lány, Egy Tank #3 - 30
  8. Tank Girl - Két Lány, Egy Tank #4 - 29
  9.  Popeye #8 - 26

 

Most jöjjenek a tervek a szünetre (már ha végre sikerül egyenesbe állítani a dolgaimat, de hátha). Igazából olyan nagy dolgokra nem készülök, de mivel sikeresen kinőttem Terminator-letöltőoldalt, így az mindenképpen megreformálásra kerül. Valami hasonlóban gondolkodom, mint A Maszk vagy az AVP esetében, csak a felosztáson kell még agyalnom. A másik dolog, ami jó lenne, ha elkészülne februárra az a Predator - Vadászok újrabeírása. Korábban már említettem, hogy tök véletlenül más betűtípussal írtam be az első és mással az összes többi részt, szóval azt egységesíteni kellene. Meg persze jobb lenne többet köztetek is lenni, hiszen gyakorlatilag már csak heti "kinyilatkoztatás"-szinten tudtam csak jelen lenni, pedig mondanivalóm lenne, csak az a fránya idő ne lenne. Hasonló a helyzet a Lost Comics-szal is, oda azért majd még tervezek írni valamit, remélem összejön. Természetesen a Facebookon lesz Hadinapló, amiben tájékozódhattok, hogy hogy állok (remélhetőleg nem benne). Azt hiszem ideje zárnom soraimat,

jó szünetelést,

Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr3318022406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása