PUNK

Régi ügynök, új arc 1/2

2022. szeptember 26. - Skiyoker

jb007_009.pngSziasztok! Mocskosul fáradt vagyok. Csináljuk azt, hogy most megkapjátok a linkeket az ehavi Bondhoz, melynek címe A Hildebrand nevű ritkaság, annak is az első fele, holnap pedig írok hozzá rendes hírt, jó? Egyébként lesz mit írni.

Viszlát,

Skiyoker.

Update: Ahogy arról már korábban szó volt, a Titan-féle Bond-képregények nem feltétlenül követték a regények/novellák eredeti sorrendjét. Éppen ezért most ugrunk egyet és eme történet erejéig félretesszük a Gammidge-McClusky korszakot, hogy kicsit ismerkedjünk a Jim Lawrence (főként gyerekeknek szánt művek, pl. Tom Swift Jr.) és Yaroslav Horak (leginkább háborús cuccok, de Bond volt a munkásságának csúcsa) nevével fémjelzett időszakkal. Ez mondjuk azért is jó, mert így legalább szokhatjátok kicsit Horak stílusát, ami lássuk be, McClusky után egy elég erős váltás. Jelzem, tőle nem is lesz minden honosítva, egyrészt, mert a nagy többség nem Fleming-adaptáció, másrészt, mert nem sikerült mindet beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr3617940800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása