PUNK

PUNKVálasztás 2022 Eredményhirdetés + Egy kis meglepetés

2022. szeptember 11. - Skiyoker

Sziasztok! Furán jött ki, hogy pont egy ilyen évfordulóra esett, de bizony ma ér véget az idei szavazósdi. Ránézek az órámra, 17:38 van (csak hogy senki ne akarjon kötözködni a későn érkező szavazatok miatt), így most a szavazást lezárom. Mindenek előtt szeretném megköszönni mindenkinek, aki letette voksát (mind a 24 embernek), gyertek máskor is. Hihetetlenül szoros volt a verseny és csak egyetlen szavazat döntött az élen, de előbb kezdjük a végén. Utolsó helyezettünk Nausicaa lett, kár hogy nem tudta megismételni a legutóbbi eredményt, de hát ilyen az élet. Egy szavazattal kapott csak többet a Sláine, hogy most sírjak vagy nevessek, azt magam sem tudom. Megint csak egy szavazat pluszt ért el a Farscape, szomorú és elfogult vagyok, de a nép dönt, én pedig beletörődöm. Az első két helyezett messze kitűnt a többiek közül, végül a második Goon lett. Megint. Legközelebb újrázhat. Megint. de sebaj, előbb-utóbb csak sikerül, nem? Végül a győztes a Lény lett, szerintem van itt pár ember, akinek súlyos űrszörnyfétise lehet, de ti akartátok (meg Bálint én meg vagyok akkora állat [vagy űrszörny?], hogy bevállalom), hát jövő hónaptól megkapjátok. Jöjjön a végeredmény összesítve:

  1. The Thing - 8
  2. The Goon - 7
  3. Farscape - 4
  4. Sláine - 3
  5. Nausicaa - 2

Azért jó látni, hogy most is minden cím kapott szavazatot.

Émeglepi.pngs most, mivel frissítés nélkül nem maradhattok, jöhet az a bizonyos meglepetés (nem, nem az a Tréfi-féle robbanós), melyről direkt nem árulok el semmit, csak annyit, hogy köszönet illeti Keildavidot és Bélát (azért ez támpontnak nem rossz). Nos ennyi voltam mára,

 

kellemes meglepődést kíván

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr1917929071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása