PUNK

"Je lajawab hai..."

2022. szeptember 04. - Skiyoker

p_h3_03.pngSziasztok! Úgy tűnik visszavonhatatlanul itt az ősz, ám nyilván sokan közületek még azért visszavágynak a nyárba. Erre talán megoldás lehet a Vadászok III 3. része, melyben hőseink bevetik magukat a belizei őserdőbe, ahol, mint tudjuk meleg van (Az összképen azért ront, hogy a sztori nagy részében esik az eső, de hát ennyi még csak belefér, nem?). Mai füzetünket ezen kívül még különlegessé teszi, hogy így, ebben a formában sosem jelent meg (mármint különálló füzetként), hiszen a Marvel-féle átvétel miatt ez és a következő rész már csak a gyűjteményes kötetben láthatott napvilágot (ez egyébként azt is jelenti, hogy eszkábálhattam magam a borítót, a kreditoldal szövegét és az utolsó oldalt, csak hogy picit magamat is dicsérjem). Szóval ugorjatok neki bátran.

Most pedig jöjjön a Toplista:

  1. Predator - Vadászok III #2 - 44
  2. James Bond 007 (Titan) #8 - 29
  3. A Terminator - Szektorháború #2 - 28
  4. A Maszk Kalandjai - Maszkarádé - 21

Ne feledjétek, egy hét múlva zárul a szavazás és, mint látjátok ahogy fogy az idő, úgy hág tetőfokára a feszültség is, ami bizony jócskán el tudja szabadítani az indulatokat (főleg, amilyen szoros jelenleg az állás). Szóval ha még nem tetted meg, az siess, lehet, hogy végül a te voksod lesz a döntő.

Viszlát.

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6717923827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása