PUNK

Walther

2022. augusztus 29. - Skiyoker

jb007_008.pngSziasztok! Kissé megkésve, de végül csak megérkezett az ehavi Bond-frissítés, mely igazi csemegének számít. Egyrészt, mivel a Risico (igen, direkt nem kapott magyar változatot) című opus azon kevesek közé tartozik, mely semmilyen filmes feldolgozást vagy filmbeli említést sem kapott. Másrészt, mert itt láthatjuk először igazán akcióban Jamesünk legendás oldalfegyverét, a Walther PPK-t (az ott ni, a képen). Harmadrészt pedig azért, mert terjedelme okán egyben kapjátok meg az egész sztorit. Kedvenc ügynökünk ezúttal Olaszországba látogat, hogy heroincsempészeket fogjon (megjegyzem, szerintem kicsit fura lett a magyarázat, amit M adott az egészre az elején, de üsse kő), aztán persze jönnek a bonyodalmak dögivel.

És még valami: szavazni továbbra is lehet a szavazásmodul használatával vagy a fórumon, aki pedig nem így tesz, azt a mi jó Jamesünk látogatja meg és hozza a barátját is.

Jó szórakozást kíván,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8917919131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása