PUNK

PUNKösd 2022

2022. június 06. - Skiyoker

(Mielőtt tovább olvasnál, készíts be innivalót és hideg élelmet, hosszú bejegyzés elé nézünk. Ne mondd, hogy nem szóltam.)

Sziasztok! Mivel tagnap rettentő későn értem haza életem első képregényfesztiváljáról, így jobb híján ma és egyben kapjátok meg a kétnapi PUNKösdi frissítést, amivel így fogadjátok szeretettel az oldal történetének első tripla-frissítését!

us_02.pngElső körben visszatér Sam bácsi, aki továbbra is téren és történelmen át utazva próbál rájönni, mi is zajlik körülötte. Fogadjátok szeretettel a történet második felét, melyért jár a köszönet Bélának, aki újfent remek munkát végzett, különösen a füzetvégi jegyzeteknél.

 

 

 

p_bls.pngMásodiknak jöjjön egy régi adósság törlesztése. Bálint valamikor átpasszolt nekem egy általa készített szövegkönyvet, (innen is köszönet érte) hogy nem-e csinálnám meg a hozzá tartozó képregényt (mármint a beírást). aztán ilyen-olyan okokból végül elsikkadt a dolog, ám nemrég újra előkerült és úgy döntöttem nem pakolgatom tovább, ideje tető alá hozni. Történetünk nem más, mint a Predator (kezdőknek Ragadozó) film harmincéves évfordulójára Luke Forwoodson által készített rajongói képregény, a Billy Utolsó Csatája, mely Billy és a vadász a filmből kimaradt ütközetét örökíti meg. Sajna voltak gondjaim a felbontással, így nem lett az igazi a végeredmény, de nem lett teljesen vállalhatatlan, ráadásul rövid is, szóval egy próbát megér.

 

 

tftc.pngUtolsó versenyzőnk szintén Bálinthoz köthető, ugyanis ő juttatta el hozzám a most kikerülő Mesék A Kriptából válogatást, melynek fordítását egy bizonyos Ferego111 készítette el. Természetesen mindkettőjüknek jár a köszönet. Aki esetleg nem tudná, a Mesék A Kriptából (vagy Kriptamesék) egy horrorisztikus, néha vicces televíziós antológiasorozat volt még a '80-as-'90-es évekből, azt meg talán még kevesebben tudják, hogy az egy, az '50-es években készült képregénysorozat élőszereplős változata volt és igen, eltaláltátok, ez az a sorozat (kicsit zavarosan fogalmaztam, de most maradjunk ennyiben), melyből egy amolyan best off-ot kaptok. A dolog hátránya annyi, hogy idő (és sok minden más) hiányában egész egyszerűen nem nem tudtam összeszedni az egyes történetek alkotóit, amiért most töredelmesen elnézést is kérek. Azért fogadjátok szeretettel és kárpótoljon titeket, hogy egy elég vaskos darab lett.

Most pedig jöjjön a szokásos Toplista:

  1. Predator - Vadászok II #4 - 45
  2. A Terminator - Az Ellenségem Ellensége #6 - 35
  3. Lola XOXO v1 #4 - 30
  4. James Bond 007 (Titan) #7a - 29
  5. A Maszk Kalandjai #11 - 21

Végül, ahogy így, nyárelőn lenni szokott, bejelentem, hogy szünetre vonulok, ami persze továbbra is azt jelenti, hogy pihenés közben azért a háttérben mégy ügyködni fogok, mivel:

  • adós vagyok még 3 oldalnyi Bonddal
  • remixelni kellene a Lobo/A Maszk 2. részét, sőt,
  • nem tudom, ki vette észre, de a Vadászok első sorozatának nagy részét nem azzal a betűtípussal írtam be, amivel az elsőt, amit javítani kéne, emellett
  • szeretnék gondolkodni az oldal jövőjével kapcsolatban, nem kell megijedni, megszűnésről szó sincs, csak pusztán át kellene struktúrálni bizonyos dolgokat, hogy egy kicsit nekem is jó legyen

Nos ennyi volt a móka mára,

jó nyarat kíván,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr4917849897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása