PUNK

"Te jó isten..."

2022. február 07. - Skiyoker

Sziasztok! Tegnap volt egy kis probléma a netkapcsolattal, így mára csúszott az év első frissítése. Ám mielőtt még nekiugranánk, azok számára, akik esetleg nem követték a Facebookon a Hadinapló-bejegyzéseket, gyorsan tudatom veletek, hogy a Mutatványos és A Maszk mindkét része újrabeírást kapott, ahogy a Lobo/A Maszk első része is. Sajna a második már nem, úgyhogy az majd a nyári szünetre marad. emellett a fórum is némileg átláthatóbb lett, igyekszem majd minél több időt ott tölteni, ha esetleg keresnétek.

p_h2_01.pngNade lássuk a mai (na jó, tegnapi) frissítést, mely a Vadászok II című négyrészes mini 1. része. Nem sokkal vagyunk a Vadászok utolsó része után és csapatunk (bár jócskán megfogyatkozva) újabb küldetésre indul, ezúttal Afganisztánba. Megjegyzem, a nemrég ott történtek fényében kicsit érdekes a sztori, de most ne pedzegessünk politikai húrokat. Emellé ráadásul némi vallási felhangot is kapott a cucc, az ilyesmire érzékenyek kicsit óvatosabban bánjanak vele. Írónk szerencsére maradt Chris Warner, míg a rajzokat ezúttal Agustin Padilla (van itt DC, MCU-képregény, Transformers, csak hogy párat említsek) szállította. Nincs is más hátra,

jó szórakozást kíván,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9117279650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása