PUNK

Mielőtt pihenni térnék...

2022. január 02. - Skiyoker

Sziasztok! Ahogy még tavaly ígértem (jó rég volt, mi?), jöjjön a decemberi Toplista és pár szó arról mi várható a szünet alatt.

Kezdjük is a Toplistával:

  1. James Bond 007 #4 (2/2) (Titan) - 33
  2. Predator - Vadászok #5 - 32
  3. A Terminator - Az Ellenségem Ellensége #2 - 27
  4. Popeye #7 - 25
  5. Tank Girl - Két Lány, Egy Tank #1 - 24
  6. A Maszk Kalandjai #7 - 21
  7. Fritz, A Macska - Szupersztár - 16

Egy apró megjegyzést, még befűznék, nem tudom volt-e valaha olyan hónap, hogy ennyi képregény kiment, szóval leszek olyan pofátlan és kimondom, jár nekünk a pacsi.

És most a tervekről. Igazából most tényleg szeretném kicsit behúzni a kéziféket, az átlagnál is sűrűbb év végén vagyok túl, szóval az idei téli szünetre vannak terveim, de most inkább nem csinálom azt, mint általában, ami összejön, összejön, ami nem, az meg nem:

  • újrabeírni való továbbra is akad (A Maszk Mutatványossal és Lobóval közös bulijai), meg gondolkodtam pár régebbi Popeye rész finomhangolásán, aztán hogy meddig jutok velük, majd elválik
  • szeretnék egy kis életet vinni a Fórumba is, ötleteim már vannak
  • természetesen a Lost Comics frissítési rendjének visszaállítása, ezzel tényleg akarok foglalkozni, mert anyag van, most már talán idő is lesz rá
  • kicsit többet hallatni magamról: elég rendesen sikerült eltűnnöm az utóbbi időben és ezen jó lenne változtatni, természetesen a Facebook oldalon lesz Hadinapló és igyekszem hamarabb válaszolni a felmerülő kérdésekre, nem úgy, mint mostanság

Szóval teljesen nem fogok eltűnni a szünet idejére (legalábbis remélem), akikkel meg februárig nem találkozom, azoknak, sok türelmet és megértést kívánok.

Viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7616801728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása