PUNK

B.Ú.É.K. 2022!!

avagy A Macska és az Utódja

2021. december 31. - Skiyoker

B.Ú.É.K.!! Újabb év ért a végéhez, jómagam pedig úgy tűnik idén már nem kapok agyvérzést a sűrű tennivalóim miatt, szóval jöhet a szilveszteri frissítés!

ftc_ss.pngÚjra eljött kedvenc bulihuligánunk, Fritz, ezúttal azonban utoljára. Igazából már a borító sem árul zsákbamacskát (hö, hö), szóval igen, Fritz az idei adag végén meghal. A legenda szerint Crumb mester végül azért végzett vele, mert túlságosan sikeresnek találta (megjegyzem, ekkor jött ki az első egész estés rajzfilm a kalandjaiból). Gondolom, ennek tudatában érthető lehet, hogy miért is a "Vázlatfüzet"-részleg került az elejére. Igazából Fritz-ügyileg már csak a Cat Life és az Animal Town maradt, de úgy határoztam, csak akkor ugrok neki a honosításuknak, ha van rá elég érdeklődő (mondjuk 3 fő) (korai, fiókban maradt cuccok, szóval inkább nem erőltetem). Ám, hogy ne legyen ennyire szomorú a Szilveszter, már itt is van Fritz utóda, aki nem is akárki!

 

 

 

tg_tgot_01.pngHanem maga TANK GIRL személyesen! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy még valamikor a legelején tervbe vettem egy amolyan "Csajos Részleg" létrehozását, aminek az lett volna a lényege, hogy a sztori főhőse nőnemű és minimum a fordító is. Több cím is megfordult a fejemben, köztük Tank Girlé is, ám végül ilyen-olyan okok miatt nem lett a dologból semmi. Aztán pár hónapja Béla bedobta Tank Girl ötletét én meg rögtön lecsaptam rá. Kisvártatva megjelent a színen Lois, így gyakorlatilag minden készen állt, hogy a "Csajos Részleg" megvalósuljon, még ha nem is pont úgy ahogy eredetileg terveztem. De hogy magáról a műről is szó essen, jelen füzetünk, a Két Lány, Egy Tank című négyrészes mini 1. része, melynek írója az az Alan C. Martin, aki gyakorlatilag hősnőnk egyik apukájának tekinthető, a másik apuka, James Hewlett helyett azonban a rajzokért Brett Parson felelt, de szerintem ennél nagyobb gondunk ne legyen. Hogy miért pont ezzel kezdünk? Erről talán Bélát kellene megkérdezni (bár mintha említette volna, nem tudom),talán azért, mert a sztori az Új Tank Girl trilógia első része? Mindegy, a lényeg, hogy fogadjátok szeretettel és

B.Ú.É.K.!!

Skiyoker.

U.i.: Természetesen, a január ismét a téli szünet ideje lesz, persze a Toplistát még vasárnap megkapjátok a szünetre vonatkozó terveimmel együtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr116800266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása