PUNK

Az amerikai körutazás 1/2

2021. november 29. - Skiyoker

jb007_004a.pngSziasztok! Úgy gondoltam, mára is hagyjuk a hülyéskedést és térjünk inkább a lényegre. Ezúttal a Gyémántok az örökkévalóságnak című Bond-regény adaptációja jön, ám itt jön a csavar. Ugyanis egész egyszerűen nem készültem el a teljes sztori honosításával, javarészt a terjedelme miatt, de technikai gondok is adódtak vele rendesen. Mivel a további csúszások már a többi sorozat rovására mentek volna, így arra az elhatározásra jutottam, hogy a felét most kapjátok meg, a többit pedig jövő hónapban. Nekem sem igazán tetszik az ötlet, de jelen pillanatban jobbat nem tudok.

Nos, most, hogy szomorúbbik felén túl vagyunk, essen pár szó a történetről is. Kedvenc 007-esünk ezúttal gyémántcsempészek nyomába szegődik, nyugalom, a filmadaptáció űrös izéjére nem kell számítani, ellenben egy átlag roadmovie is megirigyelné a felvonuló helyszínek mennyiségét. London, New York, Saratoga Springs, Las Vegas, Spectreville és ez csak a sztori első fele! E mellé persze hasonlóan széles körű Jamesünk ténykedési köre is, de kapunk itt a szokásos kémkedősdin kívül lovizást, kaszinózást, de még vadnyugati bunyót is. Szóval folytatás egy hónap múlva,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8616768704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása