PUNK

Holdkelte

2021. október 27. - Skiyoker

jb007_003.pngSzép délutánt kívánok! A mai...

Tudjátok, mit? Hagyjuk ezt a hülyeséget most. Jelenleg a helyzet úgy áll, hogy minimálisra csökkent a szabadidőm, így elég nehezen megy a frissítési rend tartása, aminek ez a végeredménye, fél hetet csúszik a frissítés (igaz a jó Jamesünk is rendesen feladta a leckét). És a LostComics teljes csendjéről még nem is beszéltem. Per pillanat nem tudom azt mondani hogy ez a mostani csak egyszeri eset volt, igyekszem valahogy megoldani a dolgot, de ne lepődjetek meg, ha máskor is megesik ilyesmi.

De hogy végre a frissítésről is szó essen, ma a (szerintem) legpocsékabb Bond-film, a Holdkelte eredetije kerül sorra, ami higgyétek el, sokkal értelmesebb, mint Roger Moore bohóckodása az űrben. Ezek után már az sem véletlen, hogy a cím az eredeti maradt, bár annak más oka is volt, jelesül, hogy a Moonraker Nagy-Britannia első atomtöltet szállítására is alkalmas rakétája, ekörül bonyolódik a történet. Nos,

jó szórakozást kíván,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6216737156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása