PUNK

Lány, adottsággal

2021. szeptember 27. - Skiyoker

jb007_002.pngJó estét kívánok! Ha nem bánják, rövidre fogom. Következzék az Élni és halni hagyni, jómagam pedig elvonulok aludni. Holnap pedig pótlom a mára szánt hírszöveget.

Jó szórakozást kíván,

Skiyoker.

Frissítés: Nos, ahogy ígértem, néhány szót a fent említett képregényről. Első látásra a fent említett történet minden Bond-kedvelő számára ismerős lehet, ám ez senkit se tévesszen meg. A regényből készült film ugyanis csak nagyon nagy vonalakban követi az eredeti cselekményt s ha a személyes véleményemre kíváncsiak, számomra a filmből egyedül talán a betétdal az, ami emlékezetesnek mondható. Éppen ezért bátran ajánlom a film ismerőinek, így legalább megismerkedhetnek az eredeti történettel és eldönthetik, kinek-kinek melyik tetszik. De ha már szó esett róla, Bond ezúttal New Yorkba utazik, hogy lefüleljen egy Mr. Big névre hallgató gengszterfőnökből lett szovjet ügynököt, aki ráadásul a fekete mágia használatától sem riad vissza. Persze eddig mindenki számára ismerős lehet, de ami ezután jön az egészen újnak mondható, bizonyos szempontból. Emellett az alkotógárdában is változás történt, ezen füzettel debütált Henry Gammidge, mint író, aki egy kivétellel az összes további McLusky történetnél betöltötte eme a tisztet.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr5716701222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása