PUNK

Megérkezett!

2021. augusztus 22. - Skiyoker

jb007_001.pngHölgyeim és Uraim! A hosszú várakozásnak ezennel vége, végre megérkezett hozzánk Őfelsége Legszexisebb Ügynöke (copyright by Filmbarath), a legutóbbi PUNKVálasztás győztese, James Bond!

Elöljáróban megjegyezném, hogy nem véletlenül a Titan-féle sztipekkel nyitjuk a sort, ugyanis ezek még a filmek előtt láttak napvilágot, tehát közvetlen Ian Fleming mester regényei alapján készültek, tehát ennél pontosabb képet csak akkor kaphatunk Bondról, ha magukat a könyveket olvassuk el. Történeteink sem a kiadás sorrendjében, hanem az azok által felállított idővonalat követik (bár a kettő sokszor esik egybe).

Mindezek függvényében ejtsünk pár szót a mai, a sorozatot elindító darabról, mely nem más, mint a Casino Royale. Bond új megbízást kap, nevesül egy Le Chiffre nevű kommunista ügynököt kell legyőznie... A bakkara-asztalnál. Ám aki unalmas kártyázgatásra számít, az nagyot csalódhat. Aki nem retten meg eme mű korától vagy a fekete-fehér tálalástól, az egy meglepően fordulatos cselekményt követhet végig, mely a film ismerőinek is mutathat újat.

Hogy alkotóinkról is essen szó, írónk Anthony Hern, akinek ez az egyetlen Bond-története, igaz mást sem nagyon alkotott pályafutása során. Rajzolónk az a John McLusky, akinek a nevével még sokszor fogunk találkozni Bond-témában, főként azért, mert ezen sztripjei lettek a legismertebbek világszerte (már ahova eljutottak a művei). Emellett mindenképpen említést érdemel még legújabb (remélhetőleg állandó) fordítónk, Lois, aki gyakorlatilag ezen képregényből kapta a vizsgamunkáját (igaz, főként technikai okok miatt igazítanom kellett rajta).  Fogadják őt sok szeretettel és bátorítsák, ahogy csak tudják.

Nos, ennyi volt a mai frissítés,

jó szórakozást kíván hozzá,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9916667334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása