PUNK

Hárman az örökkévalóságnak

2021. augusztus 01. - Skiyoker

a_rce_04.pngSziasztok! A múltheti siker után újabb sorozattól veszünk búcsút az Életmentők 4. részével. Mi több, nemcsak egy sorozattól, de a Brian Wood-féle ciklustól is. Kiderül végre, hová is tartanak vándorló xenomorfjaink, bár szerintem Woodnak lettek volna még megvalósításra váró ötletei, ám a franchise-zal történtek fényében nyilván nem lett belőle semmi. Legalábbis a lezárás erre enged következtetni.

A folytatás tekintetében is némileg ott motoszkál a búcsú-hangulat, ugyanis jövő hónaptól a régóta parlagon heverő Vadászok kerül sorra, az üres heti AvP pedig megszűnik. Ez persze nem jelenti azt, hogy ilyen alkalmakkor nem lesznek frissítések, csak valami mást fogtok kapni.

Emellett az Idővonal letöltőoldalán technikai okokból némi változtatást eszközöltem, remélhetőleg így számomra is használhatóbb lesz.

Végezetül jöjjön a Toplista:

  1.  Aliens - Életmentők #3 - 36
  2. Terminator - Megváltás - A Végső Csata #9 - 30
  3. Sillage Krónikák #1 - 29
  4. A Maszk Kalandjai #2 - 20

 

Viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6616646168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása