PUNK

Viszlát, Nävis! Visszavárunk!

2021. július 25. - Skiyoker

Sziasztok! Nos, ez a nap is eljött, de mielőtt még búcsút intenénk kedvenc űrkalandorunknak, kezdjük kivételesen az idei PUNKVálasztás eredményhirdetésével.

Első körben szeretném mindenkinek megköszönni, aki szavazott (mind a 31 embernek), gyertek máskor is. Személy szerint meglepett a végeredmény, nem feltétlenül a győztes kiléte, no de menjünk sorjában. Az utolsó két helyet a Magic the Gathering és a Madman lett (azóta is verem a fejem a falba, hogy hogy a fenébe felejthettem ki a Farscape-et az indulók összeválogatásánál, pedig nagyon akartam, hogy ott legyen), nagyon nem lepett meg a dolog, valakinek utolsónak és azelőttinek is kell lennie. Robotzsaru harmadik helye már más kérdés, valahogy több szavazatot vártam (vagy csak azért, mert kicsit elfogult vagyok Murphy-vel szemben?). Ami az abszolút meglepetés lett nálam, az Nausicaa második (!!!) helye. Ez azt jelenti egyrészt, hogy a következő szavazásnál ott lesz, másrészt, hogy csak megérte mangákkal is próbálkozni. A győztes Mr. Bond lett, nem is kicsi előnnyel, így jövő hónaptól jön is hozzánk állandóra (csak bírjam majd a tempót). De lássuk mindezt számokban:

  1. James Bond - 14
  2. Nausicaa of the Valey of the Wind - 8
  3. RoboCop - 6
  4. Magic the Gathering - 2
  5. Madman - 1

Egyébként jó látni, hogy végül minden induló kapott szavazatot.

lcds_01.pngMost pedig jöjjön egyenlőre az utolsó Sillage kaland, ami igazából a Sillage Krónikák című spin-off sorozat 1. része. Ez egy félig-meddig Star Wars Mesék szerű ötrészes sorozat volt, tehát különböző alkotók (sokszor az eredetiek segítségével) hézagkitöltő történetecskéinek fűzére, melyek néhol mókásak, néhol egészen komolyak. Sajnos honosíthatóságilag ez is ugyanúgy járt, mint az "anyasorozat", szóval halvány gőzöm sincs, hogy valaha lesz-e folytatása, de Keildavid mindenképp szerette volna megcsinálni, Bélának pedig külön köszönet jár, hogy vállalta a beírását és a tőle megszokott minőséget produkálta. Természetesen köszönet illet titeket is, hogy hónapról hónapra követtétek Nävisék kalandjait és ígérem (pedig azt ritkán szoktam), ha egyszer sikerül olyan alapanyagot szerezni bármelyik sorozatból a kettő közül, az ha máshogy nem is, de különleges frissítésként biztos hogy kikerül majd.

Au revoir,

Skiyoker. 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr5616637820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása