PUNK

"Esőben olcsóbb..."

2021. július 04. - Skiyoker

a_rce_03.pngSziasztok! Igen, hírcím ügyben megint kicsit ötlettelen voltam, de inkább hagyjuk. Elérkeztünk az Életmentők című mini háromnegyedéhez, vagyis egy hónap múlva kiderül, hová is vonulnak kedvenc idegenjeink. Ma ugyanis még csak közelebb sem kerülünk a megoldáshoz, de hőseink kis csapata végre leszáll a bolygóra, hogy a horda nyomába eredjen, miközben némi visszaemlékezést is kapunk arról, hogyan is élte túl Zula és Amanda az atomrobbanást.

Természetesen most is kaptok Toplistát a múlthavi eredményekről:

  1. Aliens - Életmentők #2 - 45
  2. Terminator - Megváltás - A Végső Csata #8 - 33
  3. Sillage #19 - 27
  4. A Maszk Kalandjai #1 - 20

Ennyit mára,

viszlát,

Skiyoker.

U.i.: Ne feledjétek, szavazni még lehet és ezt nem csak én mondom, a képen itt Alec éppen egy xenomorfot próbál rávenni a voksolásra. A fegyver ne tévesszen meg senkit, nem az erőszakos agitációt szolgálja, pusztán csak önvédelmi célokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr1716612618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása