PUNK

Búcsú

2021. június 27. - Skiyoker

s19.pngSziasztok! A mai egy rendkívül hosszú frissítés lesz, hideg élelmet és innivalót hozzatok... Megvan? Nem baj, ha nem, mindenkit megvárunk... Nos? Mehet? ...akkor mehet!

Először is kezdjük a cím okával. Ma sorra kerül a Sillage 19. része, mely egy ideig sajnos az utolsó lesz. Volt már róla szó, hogy a huszadik (mely jelenleg az utolsó, bár őszre ígérik a következő megjelenését) részből használható szennt nem sikerült beszerezni, így ez a sorozat kényszer pihenőre vonul. Jövő hónapban még lesz egy Sillage Króbikák rész, bár több ebből sem áll rendelkezésre használható formában. Minden képen szeretnék köszönetet mondani Bélának és Keildavidnak, hiszen nélkülük idáig sem jutott volna ez a projekt, no meg persze nektek, akik hónapról hónapra követtétek Nävis és barátai kalandjait. Természetesen ha lesz mivel dolgozni, akkor ha csak különleges frissítésként is, de biztosan visszatérnek majd hőseink. És még a sztoriról szó sem esett, de tudjátok mit? Legyen meglepi.

Nos, ahogy az ilyenkor (mármint, amikor üresedés támad a frissítési rendben) az lenni szokott, jöjjön az a rész, amikor ti is beleszólhattok a kínálatba, azaz a PUNKVÁLASZTÁS 2021!!! Kezdjük is az idei indulókkal (most idő hiányában csak címszavakban):

szav5_jb.pngJAMES BOND

A legutóbbi szavazás ezüstérmese ígéretemhez híven újra itt van. Annyi változás történt, hogy idő közben a Cool Comics elkezdett foglalkozni a Dark Horse-os címekkel, így a Titanos stripek mellé bekerülnek a Dynamite féle cuccok.

 

 

 

 

NAUSICAA OF THE VALEY OF THE WIND

Az elmúlt időszakban elég sok olyan manga/anime került elém ami bőven megérdemelne egy magyar változatot (Initial D, Ghost in the Shell és folytatásai, Akira, Sailor Moon [nem röhög]), ám mégis úgy gondoltam, ideje lenne leróni a tiszteletemet Miyazaki Hayao sensei és munkássága iránt, így Nausicaa-ra esett a választásom. Megjegyzem, maga az animációs film a teljes történet csak kis szeletét fedi le, hogy miért nem készült film a folytatásból is, azt ne tőlem kérdezzétek.

MAGIC THE GATHERING Bálint ajánlásával

Ezzel nyitunk a fantasy felé is. Őszinte leszek, anno amikor elém került, annyira nem estem hanyatt tőle (kicsit furák a rajzok) és mostanra nem is sok maradt meg bennem belőle (mondom, hogy időhiányban vagyok), de megígértem, hogy megfuttatom a dolgot, hát tessék. Annyi biztos, hogy a DH-s szériák sorra kerülnének (az ott egyébként Gerrard, akinek küldetése van).

 

 

ROBOCOP Darkness mester szíves engedelmével

Szerintem nagyon nem kell magyarázni, itt is a DH-s széria folytatására gondoltam, amit anno Darkness elkezdett, csak félbe maradt. Meg lássuk be, ha már a terminator itt van, akkor Murphy-nek is sorra kell kerülnie.

 

 

 

 

MADMAN (igazából +1-nek szántam, de mindegy [hö, hö])

Igazából úgy került ide, hogy évekkel ezelőtt, amikor Big Guy (tudjátok, akinek Rusty a kölyökrobot a haverja) után kutakodtam, kezem ügyébe került a közös kalandjuk egy rakás más Madman cuccal együtt és azóta kerülgetem, mert törölni nem volt szívem meghagyni meg minek, ha nincs miért, hát gondoltam idén bedobom a közösbe. Történetünk egyébként annyi, hogy hősünk Frank Einstein rájön, hogy ő az egyetlen élőlény a világon és minden más csak az ő képzeletének a szüleménye, ami nem mindig olyan vidám, mint amennyire elsőre tűnne.

 

A szavazás a szokott menet szerint megy, a szavazás-modul használatával (ezt majd rögzítem is az oldal tetején) az "utolsó" Sillage album kikerüléséig. A győztes természetesen Nävisék helyére kerül, a második helyezett pedig automatikusan ott lesz a következő szavazásnál is.

Ezek után szolgálati közleményként még bejelenteném, hogy hétfőtől szerdáig nem leszek elérhető egyéb elfoglaltságaim miatt, megértéseteket előre is köszi.

Mibe, hogy minden kaja elfogyott, mire a poszt végére értetek. Ezét most már búcsúzom,

viszlát, Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr2116606138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása