PUNK

PUNKösd 2021 - Első Menet

avagy A Dupla MASK-os Frissítés

2021. május 23. - Skiyoker

Sziasztok! Újra itt van mindenki kedvenc nyárköszöntő képregényes ünnepe, s így az Eurovíziós Dalverseny és az F1-es monacói nagydíj után ideje, hogy itt is legyen egy a nagy durranás. Igaz idén a körülmények miatt annyira nem lesz "nagy" az a bizonyos durranás, de a szándék a lényeg. Aki emlékszik még a tavalyi PUNKösdre, annak talán még rémlik, hogy volt egy MASK (nem, nem az) címre hallgató akciófigurás cucc és mondtam egy olyat, hogy a folytatás passz. Nos, a "Nem hagyunk hátra projekteket"-program keretében (igen, előbb-utóbb Lolával is kezdek valamit) most jött el a pillanat, hogy ez is sorra kerüljön, ráadásul, hogy teljes értékű frissítés legyen, mindkét fennmaradt részt most kapjátok meg. Az igazsághoz ugyan az is hozzátartozik, hogy mindkét részt magam intéztem és az első rész is kapott némi javítást (pl., hogy Brent fordította és nem Bálint, ezúton is bocsi). No de lássuk mit is tartogatnak eme új füzetek.

m02.pngAz elsőben (pontosabban a másodikban)  hőseink magával a loch nessi szörnnyel futnak össze (vagy valami hasonlóval, fura lenne még belegondolni is, hogy hogy a fenébe került volna át Amerikába). Persze ezt az alkalmat a VENOM is szeretné minél jobban kihasználni.

 

 

 

 

 

m03.pngA másodikban (ami a harmadik és egyben utolsó) minden egy egyszerű rablással indul, ám végül az események Boulder Hill ostromában csúcsosodnak ki.

 

 

 

Megjegyzem képi minőségben nemigazán sikerült utolérni az elsőt, mondjuk ami bűvészkedés van mögöttük, szerintem már ez is bőven bravúr. Emellett a MASK mostantól saját letöltő oldallal rendelkezik, ki tudja, egyszer talán fajsúlyosabb cuccok is előkerülnek eme univerzumból. Holnap jön a második menet, addig is

viszlát,

Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7416569796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása