PUNK

Helyzetjelentés

2021. május 11. - Skiyoker

Sziasztok! Végre sikerült masszívabban gép és internet közelébe kerülnöm, így gondoltam, jelzem, hogy még élek. A zűrzavar még megvan, csak szerencsére már kevésbé van hatással az itteni ténykedésemre. A jó hír az, hogy lesz visszatérés, a rossz az, hogy csak jövő hónapban, talán addigra már normalizálom a helyzetet. Itt jut eszembe, lassan elkezdek válaszolni az e-mailekre is, elnézést, hogy nem tudtam eddig megtenni.

Nagy valószínűséggel az idei PUNKösd sem pont olyan lesz, amilyennek terveztem, bár talán sikerül megoldani, még nem tudom. Sikerült a legutóbbi Sillage albumot átnézni és már a letöltőoldalról is elérhető, szóval aki esetleg eddig nem akarta/merte letudni, az most már nyugodtan megteheti.

Természetesen adós vagyok még a múlthavi Toplistával (jobb híján, a jelenlegi állás alapján), íme:

  1. Aliens - Életmentők #1 - 36
  2. Terminator - Megváltás - A Végső Csata #7 - 36
  3. SárkányVér #10 - 35
  4. Sillage #18 - 28
  5. A Maszk - A Film #2 - 19
  6. Nyuszi #5 - 16

Külön köszönöm annak a 26 embernek, akik figyelmet fordítottak Az Egérre, sosem lehet tudni, talán előállok még hasonló irományokkal.

Nos, nem maradt más, mint a búcsú, legyetek jók, vigyázzatok magatokra (ez mekkora sablonduma!),

viszlát,

Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7816536552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása