PUNK

A visszatérő

2021. április 18. - Skiyoker

t_s_tfb_007.pngSziasztok! Nem, nem az isteni Leo fog ma cameózni hanem Terminator-sorozatunk következő részében Marcus Wright tér vissza "halottaiból" és van egy üzenete. Többet most nem is mondanék, mivel egy sokkal fontosabb bejelentenivalóm van.

Akik kicsit jobban figyelték mostanában a ténykedésem mind itt, mind a LostComicson (hogy, hogy nem más módon is kapcsolatban állt velem), észrevehette, hogy kicsit megritkultak a megnyilvánulásaim (pl. a Loston a pénteki és szombati frissítések hiánya, bár ennek más oka is van). Nos, az a helyzet, hogy költözöm. Mármint én magam és nem valamelyik blog. Ami annyit jelent, hogy a következő egy-másfél hétben halvány lila gőzöm sincs, mi lesz. Igyekszem minél előbb rendezni a dolgaimat és minél előbb netközelbe kerülni, hogy folytatódhasson a meló, de a Loston pár napig biztosan nem lesz frissítés és nem tudom, hogy jövő héten ki tudom-e rakni az aktuális Sillage részt. Megjegyzem, kész van ugyan, csak még nem volt alkalmam átnézni. Szóval mindenkitől megértést kérek, hamarosan újra találkozunk.

Viszlát,

Skiyoker. 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6316505374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása