PUNK

BoHúK!

2021. április 05. - Skiyoker

414something_in_the_atmosphere.gifSziasztok! Újra itt a húsvét, és olyankor tudjátok mi van? Jó, jó, nem kell hurrogni, egy évben egyszer kibírjátok! Tehát itt a Nyuszi 5. kötete, a szokott formában, a szokott humorral. Bár Huw Davies eléggé kísérletező kedvében lehetett akkoriban és ezek eredményeit nemigazán sikerült megfelelően visszaadni. A hírkép is ilyen, a kötetbe sehogy sem sikerült ilyen formában berakni, bár szerintem aki eddig is kerülte a sorozatot, ez különösebben nem fogja meghatni, az a pár "rajongó" meg úgyis megérti. Nos,

BOldog HÚsvétot Kíván,

Skiyoker!

U.i.: Emlékeztek még Frankre a nyúlra, aki miatt anno elindul ez az egész? A minap üzent, hogy annak idején sikerült hazatérnie. Azóta megnősült és már az első alom is megérkezett, szóval nagyon boldog.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9616491110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása