PUNK

Aktuálisnak számít még?

2021. február 14. - Skiyoker

tm_ipattm_04.pngSziasztok! Újabb sorozat és egyben újabb korszak ért véget az Életemet és Véremet a Maszkért utolsó részével. Kedvenc kabalánk tényleg az Egyesült Államok elnöke lett. Tanúi lehetünk a beiktatásnak, valamint annak, hogy szinte az összes szereplőnk tervez valamit, aztán hogy kinek hogy sikerül azt valósággá tennie, az a füzetből kiderül. Csendben jegyzem meg, lesz csillaghullás rendesen. Nos, ez volt az utolsó (jelen állás szerint) idővonalba még beilleszthető történet és ha az én véleményemre vagytok kíváncsiak (nem hiszen, de hátha mégis), nehéz úgy értelmezni a látottakat, hogy ne érezzük benne az aktuálpolitikát. Szerintem azonban ez nem baj, a nagyok is csináltak már hasonlót. Az már más kérdés, hogy oldaltól függően ez kinek hogy tetszik.

Ami a jövőt illeti, mivel annak idején a teljes "Maszkológia" honosítását ígértem (és általában megtartom, amit ígértem), így a (rajz)filmes univerzum jön (mivel más már nem maradt). Nyugi, azt is átvészeljük valahogy.

Nos, viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9916427198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása