PUNK

B.Ú.É.K. 2021!!!

avagy Hardcore

2020. december 31. - Skiyoker

ftc_ftng.pngB.Ú.É.K.!!! Itt a szilveszter (mindenki válasszon magának egyet) és ha szilveszter, akkor kedvenc bulihuligánunk is tiszteletét teszi. A CIA-s kitérő után visszazökkenünk a nem túl vidám valóságba. Hősünk munkanélküli, nős, van egy kisfia (asszem, fiú) és csóró. Emellett természetesen csak két dologra tud gondolni a tudatmódosításra és a lukra (Nem, nem a fénykardosra és nem... Tudjátok, mit? Inkább nem folytatom.). Crumb mester annyira nagy tétben játszik, hogy bizonyos jelenetektől itt helyben elhatárolódom, szóval az alcím nem dísznek van ott (18+ Alert, de nagyon). Ja, és ha most veszettül vidám vagy, nézz Fritzre. Mibe, hogy holnap reggel te is ilyen szépen fogsz kinézni. Nos, ezzel a gondolattal búcsúzom 2020-tól,

BÚÉK!!!

Skiyoker.

 

U.i.: Ahogy az lenni szokott, januárra ismét szünetre vonulok. Persze ez csak annyit jelent, hogy frissítés nem lesz, a következő fejlesztések várhatóak (remélhetőleg):

  • Az első Popeye kötet újra beírása, évek óta piszkálja a csőrömet, de most belevágok
  • A letöltőoldalakon lévő borítóképek még kisebbre vétele, az admin-felületen bizonyos oldalak iszonyatosan nehezen töltődnek be, szóval csinálni akarok valamit vele
  • Megpróbálok újra összehozni egy fórumot, mivel látom, hogy igény lenne rá. Szurkoljatok, hogy most sikerüljön.
  • Emellett, bár nem teljesen ide tartozik, de a Lost Comicson is tervezek némi változtatást, mivel egy ideje már olyan sok oldallal kell zsonglőrködnöm, hogy az már a frissítések mennyiségének a rovására megy. Egy szó, mint száz, legalább egy hétig az is állni fog. Ezt persze ott is jelezni fogom.

Remélem, sikerül minél több vállalást teljesíteni, természetesen a Facebookon lesz Hadinapló (legalábbis bízom benne, hogy lesz rá időm), melyben mindenki tájékozódhat arról, hol tartok.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7416366728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása