PUNK

Pont aktuális

2020. október 11. - Skiyoker

tm_ipattm_01.pngSziasztok! Úgy tűnik, mostanában nagyon nem akarnak időben elkészülni a képregények. Lényeg a lényeg, A Maszk - Életemet és Véremet A Maszkért, 1. rész. Holnap kaptok rendes hírszöveget.

Viszlát,

Skiyoker.

Update: Noszóval, elég sok oldalát láttuk már a Maszknak, de a mostani talán a legsötétebb, ami valaha volt és nem csak a klasszikus történeteket idéző trancsírozás miatt. egy ponton azon is elgondolkodtam, hogy életemben először cenzúráznom kellene a fordítás szövegét. Hogy a történetről is szó essen, jó pár év telt el azóta, hogy utoljára láttuk Kellaway-ékat és sok minden történt azóta. Kedvenc zsernyákunk például (akinek végre kiderül a keresztneve) nyugdíjba vonult és Kaliforniában golfozgat, míg Kathy (neki meg a vezetékneve derül ki) Edge City polgármestere lett és éppen az Egyesült Államok elnöke akar lenni (így már érthető a hírcím, ugye?). Ám egy nap újra megjelenik kedvenc "Nagyfejű" barátunk és természetesen minden a feje tetejére borul. Írónk ezúttal Christopher Cantwell (nem, nem a "Síró Náci"), aki per pillanat Vasember történetét írja, rajzolónk pedig Patric Reynolds, akit nyilván nem kell annak bemutatni, aki olvasta az Tűz és Kő - Aliens-t. Mindezek után csak annyit mondhatok, hogy eme négyrészest tényleg csak nagykorú olvasóknak ajánlom.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8716235650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása