PUNK

Mert a medve nem játék

2020. október 04. - Skiyoker

p_p_02.pngSziasztok! Figyu, rohadtul fáradt vagyok, úgyhogy megint  rövid hír lesz. Predator - Viadal 2. rész. Holnap írok rendes hírt és kaptok plusz meglepit.

Viszlát,

Skiyoker.

Update: Igazából nagyon sok hozzáfűznivalóm nincs, predi vs. maci, vadőrök, erdőtűz, ennyi. No meg persze köszönet Darkness mesternek, hiszen ő intézte a meló nagy részét.

 

 

 

Most pedig jöjjön a havi Toplista:

  1. Predator - Viadal #1 - 36
  2. Terminator - Megváltás - A Végső Csata #1 - 32
  3. Sillage #12 - 31
  4. Ici-Pici Maszk #4 - 8

 

a_hw.pngVégül a meglepetés. Igazából tegnap kellett volna kikerülnie, csak időhiány miatt nem került rá sor. Nos, Bálint visszatért, ezúttal is egy Kenneres játékkísérő képregény érkezik, ám ez most csak egyrészes, ráadásul végül sosem jelent meg, előbb lőtték le az egész szériát. Szóval ez a Fészek Háború, mely se nem hosszú, se nem színes és még csak az alkotókról sem tudok mit mondani, de hát van ilyen, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9416227306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása