PUNK

Pucér Megváltók

2020. szeptember 20. - Skiyoker

t_s_tfb_001.pngSziasztok! Ma már rohadtul nem akarok hírszöveget írni, majd holnap megkapjátok. Addig is, Terminator - Megváltás - A Végső Csata 1. rész.

Viszlát,

Skiyoker.

Update: Végre maradt annyi időm, hogy hírszöveget is írjak. Nos, miután a lelkes rajongók elkaszálták (na az egy külön bejegyzést megérne, hogy a rajongók baromságai és a rájuk hallgató alkotók hogy tudnak egész franchise-okat szétbarmolni) a Megváltás folytatását, a meg nem valósított ötletek a Dark Horse-nál landoltak, Richardson bácsi pedig J. Michael Straczinskynak (ekkora képregényes és fimes felhozatalból nem merek csak egyet-kettőt kiemelni) adta, hogy kerekítsen belőle valamit. Ez lett az A Végső Csata című tizenkét részes történet, melynek rajzaiért Pete Woods (Amazonok Támadása, Joker Utolsó Tréfája) felelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr4416208182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása