PUNK

Ellenségem ellensége...?

2020. július 26. - Skiyoker

s10.pngSziasztok! Emlékeztek még Heiliigre? Ő intézte annak idején, hogy Nävis szülőbolygó nélkül maradt. A sors (na meg Morvan bácsi) fintora révén most mégis egy oldalra kerülnek, hősnőnket pedig folyamatos lelkiismeretfurdalás gyötri (lássuk be, van miért). Mindezt tetézi, hogy a sikeres szökésük után a tanács Juaiz tábornokot küldi a csapat elfogására. Nagyjából ez vár rátok a Sillage immár 10. részében, Köszönet Keildavidnak a fordításért és Bélának a beírásért.

Korábban már volt szó a SárkányVér folytatásának kétségességéről. Kezdők kedvéért, kifogytunk az angol nyelvű változatból, én pedig sem francia, holland nyelvtudásból meg pláne gyengén állok, ami eléggé megnehezítette a dolgunkat. Az a megoldás született, hogy Béla önerőből megpróbálja megoldani a megmaradt három rész honosítását, a Sillage a helyén marad, szavazás pedig idén nem lesz. Sajnálom, ha esetleg csalódást okoztam ezzel egyeseknek, de Béla ezt önként vállalta és nem tudok mást mondani, hogy szorítsunk neki, hogy jól süljön el a dolog. A magam részéről örömmel vállalom a lektorálást. Nos, ennyi voltam mára,

R.I.P. Index,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6016078398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása